Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in D:\HostingSpaces\DKFH\savinglife.eu\wwwroot\cvm\wp-content\plugins\wpml-string-translation\inc\functions.php on line 22
Førstehjælpskursus på engelsk - SAVING LIFE

Førstehjælpskursus på engelsk

Forventningsfulde kursister fra Dansk Folkehjælp deltog i vores Saving Life kursus i weekenden den 1. – 2. februar i Nykøbing F. Temaet var førstehjælpsformidling på engelsk for førstehjælpsinstruktører. Kursisterne så film der omhandlede forskellige emner, diskuterede de førstehjælpsfaglige udtryk og forberedte og afholdte undervisning for hinanden på engelsk. Som altid, når førstehjælpsinstruktører er samlet, blev der erfaringsudvekslet og særligt emner som stroke og diabetes blev der brugt en del tid på.

Efter kurset var slut, gav flere udtryk for, at de gerne havde set, at kurset varede længere – så man kunne have kommet endnu mere ned i de engelske udtryk.